ARENA svømmetøj i lækkert design til mange timer i bassinet eller på stranden

Det italienske kvalitetsmærke ARENA har i mange år produceret lækkert svømmetøj til både mænd, kvinder og børn. ARENA svømmetøj fås i forskellige flotte designs og er kendetegnet ved at have specielle snit og en god pasform, som gør svømmetøjet utrolig behageligt at have på. ARENA svømmetøj er lavet af polyester og polyester PBT, og svømmetøjet har UV-beskyttelse og er ultra resistent over for klorblegning takket være Max Life Technology. Det betyder, at både konkurrencesvømmeren og motionssvømmeren kan have stor glæde af svømmetøjet og have det på i vandet mange timer om dagen.

ARENA svømmetøj til kvinder, mænd og børn til favorable priser

Hos Swimoasen.dk finder du gode tilbud på ARENA svømmetøj. I udvalget af ARENA svømmetøj til kvinder finder man bl.a. den klassiske svømmedragt ARENA Solid Swim Pro i sort med kryds på ryggen og et hvidt ARENA logo foran på brystet. Kvinder, der foretrækker en badedragt i stærke farver, kan f.eks. vælge modellen ARENA Optical One Piece med justerbare stropper, hvilket giver en rigtig god komfort. Denne type badedragt kan kvinder have stor glæde af både til svømmetræning og til strandturen. I udvalget til mænd finder man flere forskellige modeller af ARENA svømmetights. ARENA Solid Shorts har en benlængde på 27 cm, og de har den velkendte sorte farve med det hvide ARENA logo på venstre hofte. ARENA Jammer er ligeledes et par flotte svømmetights, der har en benlængde på 45 cm. ARENA har desuden designet de smarte heldragter til børn – ARENA Warm Suit – så barnet altid kan holde varmen, når det svømmer og leger i vandet.

Svømmetøj til dit behov og hurtig levering

Uanset hvilken type svømmetøj du leder efter, så kan du helt sikkert finde ARENE svømmetøj, der passer til dit behov. Hvis du ikke er helt sikker på, hvilken størrelse badedragt eller badebukser du skal bruge, så finder du en størrelsesguide på hjemmesiden, og derudover får du en rigtig god rådgivning, hvis du kontakter kundeservice. Det er nemt at bestille svømmetøj online, og du får det hurtigt leveret.