Ejendomsservice – når du vil overlade det sure arbejde til de professionelle

Hvis du er ansvarlig for den daglige drift af din boligforening – for eksempel bestyrelses formand – er det en god idé at tage alle forbehold i forhold til bygningens vedligehold. Én ting er, at man kan lade lette tjanser så som for eksempel saltning og snerydning af fortove samt fejning af gård arealer, klipning og beskæring af buske eller vask af trapper gå på omgang mellem beboerne, og henlægge større projekter til fælles arbejdsdage, men dette er sjældent helt problemfrit. Der skal blot være to husstande i træk, der pjækker fra en trappevask – og så er en hel opgang snasket ind, især i efterårs- og vinter månederne. Og det samme gør sig gældende for snerydning og saltning. Dette scenarie er endnu mere uheldigt, idet ejendommen hæfter for eventuelle personskader, der måtte opstå som følge af et fald på et glat fortov. Dertil kommer, at visse typer opgaver, man ikke bare kan bede lægmand om at udføre. Derfor er det en god idé at alliere sig med et professionelt firma, som har specialiseret sig i kompetent ejendomsservice. Det behøver ikke vælte foreningens budget – og beboerne slipper for den ekstra bekymring.

Få et tilbud på professionel ejendomsservice i Storkøbenhavn

Hos PA Rengøring har vi mange års erfaring med at levere ejendomsservice til større og mindre boligforeninger. Vi tager os af alt fra trappevask og renholdelse af udendørs arealer til rengøring af fraflyttede boliger samt den daglige kontakt til beboerne. Afhængig af din forenings behov, kan vi tage os af affaldshåndtering, bortskaffelse af storskrald, vinduespolering, snerydning og glatføre bekæmpelse, samt tømning og rengøring af loft- eller kælder rum i forbindelse med fraflytning, eller hvis der har været oversvømmelse i kælderen eller skal lægges nyt tag.

Læs mere om vore service ydelser på vores hjemmeside rengoringsirma.dk. Du kan også ringe og få et uforpligtende tilbud på ejendomsservice til din boligforening.