Hjælp rygerne med at få skoddet cigaretten på en pæn måde

Det er rigtig ærgerligt, hvis I har gjort meget ud af hovedindgangen i jeres virksomhed, og der så ligger en masse cigaretskodder og flyder ude foran. Det får jeres virksomhed til at se væsentlig mere sjusket ud. Men ofte handler det ikke om ond vilje hos rygerne, at de smider skoddet på jorden. Hvis de ikke har noget sted at gøre af det, føler de sig nødsaget til at lade skoddet ligge, selvom de faktisk gerne ville rydde op efter sig selv. I kan derfor hjælpe dem ved at sætte askebægre op uden for. På den måde kommer jeres hovedindgang igen til at se ren og pæn ud. 

Et godt sted for jer at se på udendørs askebægre til brug ved virksomheden eller på offentlige steder er på hjemmesiden cleanmanagement.dk. De har et stort udvalg af askebægre, så det bliver nemt for rygerne at komme af med deres skodder på en ordentlig måde. 

Du kan vælge mellem flere forskellige slags, når du skal finde askebægre til virksomheden. Det kan være en væghængt model, der kan hænge diskret på væggen, og som ikke gør  meget væsen af sig. Det kan også være en kombimodel, der er en stander, hvor skraldespand og askebægre bliver kombineret i en beholder. Det kan være en god løsning, hvis I gerne vil camouflere askebægret lidt. Du kan også få en model, som I kan sætte på et bord. Det kan være, hvis rygerne har en bænk eller lignende, hvor de kan sidde og ryge. 

Hvis I gerne vil have rygerne lidt væk fra jeres hovedindgang, når de ryger, er det en god ide, at I laver et særligt rygeområde til dem. Det kan være med en bænk og et udendørs askebægre, så de både kan sidde ned og komme af med deres skod på en nem og hurtig måde.