Huntercph.dk – når du skal bruge udstyr til din hund

Når du anskaffer en hund, er er mange ting, du samtidig skal anskaffe: Hundeskåle (mad- og vandskåle), hundesnore eller -seler, hundehalsbånd, legetøj til hunden, en hundeseng, og så selvfølgelig børster, strigler og negleklippere til hundens røgt og pleje. Dette kan godt virke som en temmelig stor udskrivning, især når der samtidig skal indkøbe hundefoder, hundeslik og diverse kosttilskud til den nye hund. Derfor er det vigtigt, at du vælger hundeudstyr i høj kvalitet, som kan holde til daglig brug og er modstandsdygtigt overfor slid og skavanker.

Hunter – din leverandør af det bedste hundeudstyr

Blandt de producenter, der har det absolut bedste ry og omdømme når det kommer til fremstilling af hundeudstyr, finder vi det tyske firma Hunter. Denne familieejede virksomhed har i årtier produceret kvalitets tilbehør til hunde af alle størrelser og racer. Med et højt fokus på dyrevelfærd, faglige stolthed og integritet samt en inderlig kærlighed til faget fremstiller Hunter hundeudstyr af højeste kvalitet og komfort.

Hundeliner og hundesnore fra Hunter

Sortimentet tæller blandt andet hundeliner i materialer så som læder, nylon, kanvas og neopren, afhængig af, hvad de skal bruges til. De lækre, behagelige hundeliner, halsbånd og hundesnore får i for eksempel indfarvet elgskind, et vejrbestandigt og ultra slidstærkt materiale, som samtidig er smukt og føles rart mod huden. Læder- og skind forarbejdes professionelt, inden de enkelte produkter fremstilles. Alt fra syninger til karabinhager er gennemarbejdet ned i mindste detalje, og helheden fremstår smuk og skinner af kvalitet. Og indfarvningen er såvel slid- som vejrbestandig. Disse produkter kan du og din hund have glæde af i mange år.

Køb Hunter hundeudstyr hos Hunter CPH

Hunter har sin egen walk-in store hos Dollardog i Helsinge. Bor du ikke i nærheden, kan du udforske det store sortiment af lækkert hundeudstyr på https://huntercph.dk/. Her finder du samtlige produkter til utroligt lave priser i forhold til den høje kvalitet.