Kæmpeudvalg af akupunkturnåle af høj kvalitet til favorable priser

Vil du som akupunktør gerne finde en god leverandør af akupunkturnåle, så kan du med fordel vælge at handle hos Acupunctureshop.dk, som er Europas førende importør af akupunkturnåle, akupunkturudstyr og klinikudstyr. Acupunctureshop.dk har mere end 10.000 nåle på lager, og du kan helt sikkert finde nåle, som passer til dit arbejde som akupunktør, uanset om du har det som fuldtidsbeskæftigelse eller bibeskæftigelse.

Find den type akupunkturnåle du har behov for

Først skal du dog have afklaret, hvad det er for en type nåle, du gerne vil have. Acupunctureshop.dk tilbyder et bredt udvalg af nåle, som kan være med kobberhåndtag eller plastikhåndtag. Du kan også vælge, om nålene skal være silikonebelagt eller uden silikone. Akupunkturnålene fås i pakker med f.eks. 1 stk eller 5 stk, og du kan vælge at købe netop det antal nåle, du har brug for her og nu, eller du kan købe dig et lille lager. Ud over akupunkturnålene kan du også købe forskelligt udstyr som f.eks. brikse til behandling eller bøger og plakater om akupunktur.

Kendte mærker i høj kvalitet

Acupunctureshop.dk garanterer dig, at alle akupunkturnåle er af høj kvalitet og til konkurrencedygtige priser takket være gode samarbejdsaftaler med producenter i Frankrig, Tyskland, Danmark, Kina, Italien og Tjekkiet. Akupunkturnålene er kendte mærker som ASP, Cair Super Silicon, Cloud & Dragon og Seirin. ASP Permanål er den mest anvendte nål til auriculoterapi og generelt øreakupunktur. Cair Super Silicon dækker over 11 typer af nåle, og det er en af de mest solgte nåle på markedet og bliver betegnet som ”High Value”. Cloud & Dragon har 28 års erfaring i branchen og er verdens største producent af akupunkturnåle, og nålene kan anvendes til alle former for akupunktur. Seririn er japanske akupunkturnåle, som er kendt over hele verden for sin høje kvalitet. Uanset hvilken type nåle du har brug for, så får du en rigtig god service og professionel vejledning hos Acupunctureshop.dk, som også tilbyder dag-til-dag levering.