Le creuset

Le creuset er en fransk grydeproducent, som har skabt støbejernsgryder siden 1925. Le creuset er kendt for deres eminente kvalitet og funktionelle produkter, som giver den perfekte madlavningsoplevelse. Støbejernsgryderne er fremstillet i et funktionsdygtigt og enkelt design, og de nyere generationer af creuset-modeller har fået en frisk farvepalette, så du kan vælge lige den gryde, der passer ind i din stil og dit køkken. Med en gryde fra Le creuset er du sikret en gryde for livet, som er perfekt til at lave simreretter i, da støbejernsgryder fordeler varmen fra komfuret godt rundt. Le creuset er både et mærke for amatører og professionelle kokke, som er bredt anerkendt for deres design.

Støbejernsgryder fra Le creuset kan bruges på alle varmekilder, også induktion, og derfor er de et must i ethvert køkken.

Hos Grydeguru.dk finder du Le creusets kasseroller med belægning, gryder, sauterpander, glaslåg til gryder, grydeskeer, kedler, minigryder, kogebøger og naturligvis den klassiske støbejernsgryde i oval eller rund i mange forskellige farver. Støbejernsgryden fås også i en hjerteformet variant, som kasseroller med træhåndtag, som stege- og sautergryder og mælkekasserolle. Le creuset leverer alt, hvad du har brug for i et veludstyret køkken. Støbejernsgryder fra Le creuset sikrer optimal smag i dine simreretter og optimal funktionalitet, så du ikke skal bekymre dig om andet end at tilberede maden. Samtidig er Le creuset kendetegnet ved deres æstetiske ydre, og støbejernsgryder fra Le creuset er derfor helt oplagte at præsentere et veltilberedt måltid i. En støbejernsgryde holder også bedre på varmen, når den først er taget af varmekilden, og derfor kan den bevare madens varme, mens gryden står på bordet.

Alle støbejernsgryderne er produceret i solidt støbejern, som også holder til udendørs brug. Hvis du udskrifter grydens fenolknob med stålknob, kan gryden også bruges i grillen. Der er med andre ord et utal af anvendelsesmuligheder, hvis du vælger en støbejernsgryde fra Le creuset.

Le creuset har længe været og er stadig et anerkendt mærke på markedet, som altid vil være garant for den bedste kvalitet i køkkenredskaber. Så det kan uden tvivl betale sig at investere i en gryde eller andre produkter fra Le creuset, hvis du vil have god kvalitet for pengene. Det store udvalg gør også at du nemt kan finde det redskab, du står og mangler til dit køkken. Med Le creuset har du et praktisk og æstetisk godt produkt, som du vil sætte pris på langt ind i fremtiden.