På jagt efter en dygtig anlægsgartner?

Er du på jagt efter en dygtig anlægsgartner i Aarhus og omegn? Der findes mange at vælge imellem, men hvis du vil være sikker på et professionelt resultat af høj kvalitet, så bør du kigge forbi buus-ag.dk. Her finder du en anlægsgartner, der har mere end 25 års erfaring med branchen, og som udelukkende anvender faglært personale til alle opgaver. 

Buus Anlægsgartner A/S har hovedsæde i Brabrand ved Aarhus, og deres trofaste kundekartok deler gerne ud af gode oplevelser, smukke haver og velplejede grønne arealer. 

Fra private til erhverv

Anlægsgartnervirksomheden i Aarhus er stor, har mange dygtige medarbejdere og sætter en ære i at levere et flot resultat hver eneste gang. Og så udfører de anlægsarbejde for både private, erhverv og kommunale institutioner.

Målet er først og fremmest at aflevere eller vedligeholde de uderum, de varetager, i en stand hvor kunden ikke kan være andet end tilfreds. Men derudover lægger de stor vægt på at yde den ekstra indsats, der gør, at kunden kan føle sig tryg og godt behandlet under hele processen. Og det gælder uanset om der er tale om en mindre terrassebelægning eller en opbygning af et kæmpe sedumtag.

Fra små haveanlæg til grønne tage

Udover at favne bredt på kundespektret, så tilbyder Buus Anlægsgartner også at løse en bred vifte af opgaver. Du kan således få hjælp til alt fra private haver og uderum over ejendomsservice og vedligeholdelse af grønne arealer til kloakservice, snerydning og glatførebekæmpelse. Du kan også bruge virksomheden, hvis du har træer, der skal fældes, stubbe der skal fræses eller et areal, hvor regnvandet ikke opfører sig helt, som du kunne ønske dig.

Sidst men ikke mindst tilbyder Buus Anlægsgartner at varetage store entrepriser, så du får det rette fundament og de rigtige uderum i din bebyggelse.

Nysgerrig? Kontakt buus-ag.dk allerede i dag, så du kan blive klogere på dine muligheder.