Spændende oplevelser i København

Den Blå Planet er et oplagt sted at besøge, hvis man gerne vil have nogle gode oplevelser i København. Den Blå Planet er ikke bare Danmarks, men hele nordeuropas største akvarie. Inden for murene findes der mere end syv millioner liter vand, som huser intet mindre end tusindvis af forskellige dyr. 

Hos Den Blå Planet kan man få indblik i en helt ny og utrolig spændende verden – nemlig den under havets overflade. I dybet gemmer der sig mange overraskelser og mysterier, som udspiller sig hver dag uden at vi aner noget om det. Hos Den Blå Planet kan man lære meget mere om ukendte og mystiske dyrearter, mens man også kan få bedre indblik i hvordan vores klode ser ud under vandets overflade. 

Man kan opleve flere tusind forskellige farverige fisk, der bor i akvarier, som er smukt indrettede med henblik på at efterligne dyrenes naturlige bosted bedst muligt. Men det er ikke kun fisk, der beboer Den Blå Planet. Her kan man også møde mange andre dyr, som lever i eller i nærheden af vand. Et eksempel er havoddere, som man kan opleve blive fodret. De er charmerende og søde og et sjældent syn her i landet. Er man modig kan man også stifte bekendtskab med de tre meter lange filippinske krokodiller, som der kun er 250 tilbage af på verdensplan. Krokodillerne, som lever på Den Blå Planet er avlet i fangeskab og er en del af et avlsprogram, som skal forsøge at sikre artens overlevelse. Er man endnu mere modig og har man et dykkercertifikat, kan man også få lov til at dykke med vaskeægte hajer i et gigantisk akvarie på Den Blå Planet. 

Et besøg på Den Blå Planet kan udformes på mange måder. Man kan selvfølgelig gå rundt og opleve de forskellige dyr på egen hånd, men vil man have mest muligt ud af besøget, kan man med fordel følges med en guide, som kan bidrage med ekspertviden om de forskellige arter. Uanset hvad er Den Blå Planet et besøg værd for folk i alle aldre. Store som små kan lære rigtig meget om livet i havet her, og det er eksempelvis en interessant destination for en familieudflugt eller en date. 

Den Blå Planet tilbyder desuden guidede ture for skoleklasser på forskellige trin. En rundvisning vil være en oplagt afveksling til eksempelvis biologiundervisningen. 

Skal man holde børnefødselsdag kan man selvfølgelig også holde en sjov og spændende en af slagsen hos Den Blå Planet.