Spejlbassin giver haven en anderledes og eksotisk fornemmelse

Et spejlbassin er et bassin, hvor der ligger en stålplade nede under et tyndt lag vand. Stålpladen er med til at gøre, at alt bliver spejlet meget tydeligt i vandet. Det kan være med til at gøre, at din have kommer til at virke meget større, og det kan gøre det svært at vurdere, hvad der er op og ned i haven. Et spejlbassin er dermed med til at gøre din have meget anderledes og langt mere eksotisk, end den måske ellers ville have været. 

Et godt sted for dig at købe et spejlbassin er hos lyngeshop.dk. De har et stort udvalg af spejlbassiner, hvilket gør det nemt for dig at finde det rigtige til din have. Derudover har de også en lang række andre genstande til haven, som kan være med til at gøre din have pænere og mere funktionel på en og samme tid. 

Du kan have et spejlbassin stort set lige meget, hvilken størrelse have du har, da de kan fås i mange forskellige størrelser. Det mindste spejlbassin kan stå på ben i et bed eller et andet sted, hvor du føler, at det passer ind. Det er bare 60 centimeter i diameter. Det største spejlbassin er 200 x 100 centimeter. Det passer derfor godt ind i en større have. Har du en meget stor have, kan du vælge at lægge flere bassiner i forlængelse af hinanden, så du får et meget stort bassin. 

Det er flot at have spejlbassinet i nærheden af træer, så de kan spejle sig i vandet. Det er med til at give den magiske stemning af, at verden er blevet vendt på hovedet. Det er noget, der vil fascinere både børn og voksne. I de fleste af Lyngeshops spejlbassiner, har du mulighed for at placere en figur eller en statue i midten. Det kan være med til at øge effekten.